Nyheter

Ferdigsupper gjorde det bra i test

Publisert Sist oppdatert

Hele fem ferdigsupper fikk terningkast 6 da ABC Nyheter testet hva som finnes på markedet.

Suppe er sunt og trendy, og antallet ferdiglagede supper i dagligvarehylla har økt kraftig de siste årene. Det tilbys stadig flere produkter med gode råvarer og ikke alt for mye sukker, salt og tilsetningsstoffer.

Rettene i testen er vurdert av helseinspirator Trine Dahlmo og mannen ut fra smak og konsistens, råvarer, vekteffekt samt pris og mengde.

Testerne mener at suppene holder jevnt over en svært god kvalitet med et høyt innhold av rene råvarer og lite sukker, salt og tilsetningsstoffer. Dårligst ut kom Fjordland sine supper, kjøttsuppe og fiskesuppe. Råvarene var gode, men konsistensen på grønnsakene og fisken var ikke særlig tiltalende, ifølge testerne.

Deres favoritter ble Creamy Curry Soup og Creamy tomato soup fra Knorr. De var også de rimeligste suppene i testen. Følgende supper fikk også seksere: Paprika & Zucchini fra Knorr samt Spicy søtpotetsuppe, og Indisk Kyllingsuppe, begge fra Rema.

Italian Minestrone Soup fra Knorr fikk en femmer på terningen mens Kjøttsuppe fra Fjordland fikk terningkast 4 og Fiskesuppe fra samme leverandør måtte nøye seg med tre prikker på terningen.

Det bør legges til at dette bare er et lite utvalg av det som finnes av ferdigsupper i dagligvarehylla.

Powered by Labrador CMS