Nyheter

Fortsatt fint å jobbe hos Reitan

Publisert Sist oppdatert

Reitangruppen scorer stadig høyt i kåringen «Great Place to Work», og kaprer denne gang andreplassen på listen.

Dette er 9. gang Reitangruppen ligger på topp fem-listen over det Great Place to Work – noe munnfullt – omtaler som Norges beste arbeidsplasser. Great Place to Work har nemlig bare vurdert rundt 20 bedrifter i klassen for bedrifter med mer enn 500 ansatte.

En forutsetning for å delta i konkurransen, er at man betaler for å bli vurdert. Da får man til gjengjeld detlajerte tilbakemeldinger og analyser.

– Dette legger grunnlag for forbedringsprosesser, både på virksomhetsnivå og enhet/avdelngsnivåer, skriver Great place to work Norge-Jannik Falck i en epost til Dagligvarehandelen.

Great Place to Work-kåringen avgjøres ifølge Falck gjennom en kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse som besvares anonymt av medarbeiderne, og i Reitangruppen er de glade for andreplassen.

– Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass hvor tillit, ansvar og utvikling står sentralt. Vi jobber målrettet for å skape et trygt og godt arbeidsmiljø. De gode resultatene år etter år, viser at vi sammen lykkes med å skape en av Norges beste arbeidsplasser, sier fungerende HR-direktør Hanne Søfting Toverud i Reitan Convenience Norge i en pressemelding.

De tre siste årene har Reitangruppen mottatt en førsteplass og to andreplasser.

I årets undersøkelse er det serviceapparatet til Rema 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Northland, og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen for store arbeidsplasser (flere enn 500 medarbeidere).

– Er det andre dagligvarekjeder som deltar i denne kåringen?

– Jeg kan dessverre ikke dele navn på andre virksomheter en de som blir offentliggjort som Norges beste i går. Vi sertifiserer også virksomheter, der er det en del flere navn. Det er ingen andre i dagligvarebransjen som er på topp eller som er sertifisert i Norge, sier Jannik Falck.

– Er dette først og fremst en konkurranse, eller er det ment som et HR-verktøy som viser hvor man har et forbedringspotensial?

– Virksomheter kommer til oss for å utvikle seg, og kåringen er sekundert, sier Falck
Powered by Labrador CMS