Nyheter

Reitangruppen, her representert ved Rema 1000, Reitan Convenience Norway og Gladengen Drift.

Fortsatt fint å jobbe hos Reitan

Publisert Sist oppdatert

Reitangruppen ble torsdag kåret til den 14. beste arbeidsplassen i Europa av Great Place to Work.

– Reitangruppen er en foregangsbedrift for verdibasert ledelse og kulturbygging, og blant de beste i Europa når det gjelder trivsel på arbeidsplassen, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck i Great Place to Work i en pressemelding.

Stolthet over arbeidsplassen, kulturen og en sterk fellesskapsfølelse kjennetegner de beste arbeidsplassene i kåringen.

– Vi lykkes sjelden med noe vi ikke trives med. Folk må like det de holder på med, da blir det en god og inkluderende arbeidsplass, sier Colonialmajor Odd Reitan.

Reitangruppen ble tidligere i år tildelt 2. plass i den norske Great Place to Work-kåringen.

Great Place to Work kårer Norges og Europas beste arbeidsplasser; det er dog å ta hardt i, for kåringen bedømmer kun bedrifter som betaler for å være med. Det opplyses heller ikke om hvilke eller hvor mange selskaper for eksempel Reitangruppen har konkurrert med i kategorien «store bedrifter med over 500 ansatte». Det som imidlertid er klart, er at mer enn 2.800 selskaper totalt deltok i årets undersøkelse i Europa.

Etter det Dagligvarehandelen erfarer, skal imidlertid det kvalitative arbeidet bak kåringen være bra, dvs. at de som topper listen oppleves som gode steder å jobbe av de ansatte. Selskapene ble målt på lederskap, innovasjon, inkludering, kultur og tillit.
Powered by Labrador CMS