KBS

Fra venstre: Daniel Staub-Ham fra Palæo, norgessjef Kenneth C. Olsen i RC, produktansvarlig Renate Bennett for pizza i Orkla, nøkkelkundeansvarlig Andreas Molandsveen i Orkla, og kategori- og markedsdirektør Stian Breivik i RC.

Hedret av Reitan Convenience

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ettermiddag delte Reitan Convenience (RC) ut priser til «Årets mat- og drikkeprodukt» og «Årets KAM».

Av Arne Giverholt

Det produktet RC valgte til årets beste mat- og drikkeprodukt er firkantpizza fra Orkla.

– Fra vi overtok leveransen av firkantpizza til Reitan Convenience i 2016, har omsetningen økt fra 350 til 500 tonn per år. Det er nok den viktigste grunnen til at vi fikk den ettertraktede prisen, sier nøkkelkundeansvarlig Andreas Molandsveen i Orkla.

– Dette er et fint eksempel på at godt samarbeid gir resultater. Både vi, Orkla og ikke minst kjøpmennene har jobbet målbevisst for å få opp denne omsetningen i en tid da stadig flere forbrukere kjøper varm mat «i farta», sier Stian Breivik kategori- og markedsdirektør i RC.

Firkantpizzaen kommer i tre varianter, pepperoni & skinke, mexicana og vegatar. Pizzaene stekes i butikk og ligger i varmeskap – klare til å spises.

– Det er klart at Norge er en pizzanasjon. Selv i årets varme sommer, da omsetningen av varm mat gikk ned holdt firkantpizzaen stand og sto for fortsatt økning, sier Breivik.

Tittelen «Årets KAM» stakk Daniel Staub-Hamp fra den danske bedriften Palæo av med. De leverer juice, smoothie og shots til RC.

– Det var faktisk vi som introduserte shots i Norge, sier Staub-Hamp.

Her i landet har bedriften en eksklusiv avtale med RC, og det er de godt fornøyde med.

– Reitan og Palæo deler de samme verdiene. Nemlig at vi skal ha det morsomt og lønnsomt. Derfor oppfatter vi RC som en perfekt partner her i landet. Sammen tenker vi vekst, og vi tenker langsiktig. Det gjør det mulig å satse på innovasjon, mener Staub-Hamp.

Powered by Labrador CMS