Nyheter

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Holder åpent 137 timer i strekk

Publisert Sist oppdatert

Morten Westergren er kjøpmann på Rema 1000 Gulskogen og skal jobbe mye fram til jul sammen med de andre ansatte i butikken. Å holde døgnåpent mener han er et fint tilbud for dem som ellers ikke får muligheten til å handle på grunn av jobb, skriver Drammens Tidende.

– For dem som ønsker å ta julehandelen i rolige rammer kan dette være et supert alternativt, sier Morten Westergren.

Da butikken åpnet klokken 07:00 mandag morgen, var det med vissheten om at de ikke stenger igjen før uret slår midnatt mellom lørdag og søndag (lille julaften) - altså 137 timer med kontinuerlig åpent.

– Da vi oppdaget at Gulskogen senter har åpent til tolv på natta, ville vi forlenge åpningstidene for dem som jobber på senteret slik at de også fikk handlet julemat på vei hjem fra kveldsvakt, sier Westergren.

Det var i midten av november Westergren foreslo for personalet om å holde det døgnåpent uken før jul. Han forteller at det var en hyggelig overraskelse at alle i personalmøtet var positive til forslaget. Med nattåpent håper Westergren at de også vil kunne tilby en best mulig butikk på dagen. Flere ansatte vil jobbe nattskift med å sortere varemengder i hyllene og gjøre butikken klar for rushet på dagen.

Powered by Labrador CMS