Nyheter

Adm. direktør Carolina Appelqvist i Prisjakt.no

Klart for vårens beste netthandledag

Publisert Sist oppdatert

Netthandelen forbereder vårens beste handledag, 27. april. I fjor var gjennomsnittlig prisnedgang på Green Friday – lillesøsteren til Black Friday – på 19 prosent.

Administrerende direktør Carolina Appelqvist i prissammenligningstjenesten Prisjakt.no tror årets grønne fredag vil bli enda større og billigere enn fjoråret.

Black Friday er som kjent den største og beste handledagen i året. På den siste fredagen i november 2017 var prisen på hvert tredje produkt i netthandelen satt ned denne dagen, med en gjennomsnittlig prisnedgang på 25 prosent, viser statistikken fra Prisjakt.no.

I 2016 etablerte svenske CDON vårens store handledag, Green Friday, og i fjor kastet flere hundre norske nettbutikker seg på fenomenet. Mange rapporterte at de omsatte for 60-70 prosent av Black Friday-omsetningen.

– Veldig mye tyder på at Green Friday blir enda større i år. Nordmenn er i shoppingmodus, og veldig mottagelige for denne typen handelsfenomener med tydelige kampanjer og lave priser. Vi får mange tilbakemeldinger fra nettbutikkene om at de forbereder store prisavslag på fredag. Mange tyvstartet allerede i helgen, sier Carolina Appelqvist i Prisjakt.no i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS