Nyheter

Konserndirektør for økonomi slutter i Nortura

Publisert Sist oppdatert

Harald Ullevoldsæter slutter i Nortura etter fem år i Nortura sin konsernledelse. Ullevoldsæter slutter etter eget ønske, men blir sittende i stillingen inntil etterfølger er på plass eller stedfortreder er konstituert, skriver selskapet i en børsmelding.

I november gikk konsernsjef Arne Kristian Kolberg av på grunn av manglende resultatoppnåelse. Ullevoldsæter blir værende i stillingen inntil videre.

– Jeg har hatt fem spennende år i Nortura, men har selv et ønske om å tre til side nå. Situasjonen i Nortura er som kjent krevende og jeg ønsker å slippe andre krefter til for å videreføre det viktige omstillingsarbeidet i Nortura, sier Ullevoldsæter i meldingen.

Konstituert konsernsjef Hans Thorn Wittusen takker Kolberg for innsatsen.

– Jeg har respekt for Haralds valg, og er samtidig takknemlig for at Harald blir på sin post i konsernledelsen en stund til. Vi trenger kontinuitet og koordinering av det viktige forbedringsarbeidet vi står i nå, og økonomi og controllingfunksjonen er viktig. Så vil jeg samtidig takke Harald for innsatsen og få ønske Harald lykke til når den tid kommer, sier Wittusen i børsmeldingen.

Powered by Labrador CMS