Nyheter

Jon Trøite mener det er marked for et rendyrket nettsted for bonden og andre som har interesse for landbruk. På Landbruk24 skal bonden kunne holde seg oppdatert om det viktigste som skjer i næringa. Foto: Jon Håkon Slungård, Bladet

Lanserte Landbruk24

Publisert Sist oppdatert

Onsdag lanserte eks-bonde Jon Trøite nettstedet Landbruk24. Nettstedet skal inneholde nyheter og markedsinformasjon for aktive bønder.

Etter 30 år som aktiv bonde har Jon Trøite solgt gården, på grunn av en leddsykdom som gjorde det vanskelig å fortsette med gårdsarbeid. Nå realiserer han noe han har drømt om i mange år – han starter opp nettstedet Landbruk24. Nettstedet skal inneholde nyhetssaker om landbruk, og en Landbruksbørs med oppdaterte produsentpriser på de viktigste jordbruksvarene. Alt stoffet som publiseres er åpent tilgjengelig og godt tilrettelagt for mobil. Bonden skal kunne sitte på traktoren og samtidig holde seg oppdatert på det viktigste som skjer i næringa.

Det er mange som publiserer stoff rettet mot bonden, men felles for dem er at de har et hovedprodukt på papir. Trøite mener det er et marked for et rendyrket nettsted for bonden og andre som har interesse for landbruk.

Etter hvert håper han at annonsører vil se seg tjent med å treffe bønder på Landbruk24 - Bondens nettsted.

Powered by Labrador CMS