KBS

Leiv Vidar «Årets leverandør» i Narvesen

Publisert Sist oppdatert

Leiv Vidar ble kåret til «Årets leverandør» i Narvesen på årets Riksmøte hos Reitan Convenience Norge.

– De leverer produkter som alltid holder høy kvalitet. De er serviceinnstilt, og har alltid gode innspill til økt salg og bedre kundeopplevelse på sine butikkbesøk. Som leverandør er de svært serviceinnstilt, men utfordrer oss faglig slik at vi sammen kan skape vekst ikke bare i pølsekategorien men i hele butikken, konstaterer kategori- og innkjøpsdirektør Petter Knutsen i Reitan Convenience i en pressemelding.

– Dette er stort for alle oss i Leiv Vidar. For selgerne våre er dette en stor anerkjennelse av den innsatsen de legger ned hver eneste dag, sammen med positive og profesjonelle kjøpmenn over det ganske land. Og for alle de stolte pølsemakerne på Hønefoss, er dette en synlig bekreftelse på at topp kvalitet teller, sier Hans Olav Hole, salgs- og markedsdirektør i Leiv Vidar.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 11.0px 'Trebuchet MS'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}span.s1 {font-kerning: none}

– Leiv Vidar vil sette kunden først, og denne prisen er en bekreftelse på at vi lykkes. I konkurranse med store aktører med betydelige flere ressurser, leverer vi best. Det er vi stolte av. Vi kan også love både forhandlere og forbrukere nok et spennende pølseår i 2018, sier salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole.

Powered by Labrador CMS