Nyheter

Fra venstre Henrik L’Abée-Lund og Tarjei Bø. Foto: NSSF

Meny inngår samarbeid med Norges Skiskytterforbund

Publisert Sist oppdatert

Meny har inngått en samarbeidsavtale med Norges Skiskytterforbund (NSSF) for sesongen 18/19 og 19/20. Meny går inn som en av hovedsponsorene for elitelag kvinner og menn, heter det i en pressemelding fra Norges Skiskytterforbund.

– Vi ser opp til skiskytterne. De må mestre flere disipliner og ha et svært høyt presisjonsnivå for å vinne. Det er den samme ambisjonen vi har i Meny. Vi må være gode både på utvalg, kvalitet og service – alt til konkurransedyktige priser. Det skal ose matglede av Meny-butikkene. Vi må være tett på og helt rå. Vi er stolte av å få lov til å samarbeide med og lære av skiskytterlandslagene, sier Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør i Meny.

– Norges Skiskytterforbund gleder seg stort over å få Meny med på laget som en av hovedsamarbeidspartnerne våre. Vi er meget inspirert over Meny og deres fokus på å være helt rå. Vi ser på Meny som en langvarig partner, og vi håper å kunne bidra til at Meny fortsetter sin gode vekst i dagligvaremarkedet sier Stig Flatebø, konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Powered by Labrador CMS