Nyheter

Netto Fiolstræde i København. Foto: Christian Dietrichson.

Netto åpner 30 butikker i Polen

Publisert Sist oppdatert

Alle butikkene som blir åpnet i Polen neste år blir innredet med et nytt konsept, som har premiere i Polen 22. november, skriver den danske avisen Dansk Handelsblad.

Netto har tidligere åpnet seks fornyede 3.0-butikker i Danmark, og en testbutikk i Örebro i Sverige. Testbutikken i Gdansk er grunnen til at Netto starter med 3.0-butikker i Polen.

– Vi har 30 nye butikker i Polen neste år, som alle får det nye konseptet, fortalte Nettos internasjonale toppsjef Michael Løve på Retail Institute Scandinavias årskonferanse. Løve forteller videre at Netto har opplevd kraftig vekst i Polen og Sverige, og han ser gode muligheter for å vokse de kommende årene.

Det nye Netto-konseptet kalles internt for Netto 3.0. Neste år skal kjeden utvides til 70 danske butikker, og til sammen 60 butikker i Tyskland, Sverige og Polen. Konseptet innebærer blant annet større frukt og grønt-avdeling, og mindre areal til varer som ikke er i det faste sortimentet.Disse varene vil i større grad plasseres ved siden av kategoriens øvrige varer. Netto vil først teste butikkonseptet i ti utvalgte butikker, før de bestemmer seg for det endelige konseptet.

Powered by Labrador CMS