Nyheter

Blir Monica Kjendalen fra Meny Solsiden i Trondheim årets butikksjef i år? Det får vi vite på Handelskonferansen til Virke i slutten av måneden.

Nominert til Årets butikksjef for andre gang

Publisert Sist oppdatert

Tre butikksjefer kjemper om Virke-prisen «Årets butikksjef» som deles ut på Handelskonferansen 26. september. Meny-kjøpmann Monica Kjendalen er nominert for andre år på rad.

– Vi har fått inn mer enn 90 kandidater og de nominerte peker seg positiv ut på mange måter, også med gode resultater. De unytter kjedekonseptene sine og er gode på lokal kunnskap, flinke til å bruke sosiale medier og ikke minst gode motivatorer for sine ansatte, sier Bror William Stende, direktør for faghandel i Virke i en pressemelding.De tre nominerte til «Årets butikksjef» representerer ulike kjeder og bransjer, men har likevel mye til felles.

De tre kandidatene er:

• Monica Kjendalen, kjøpmann/butikksjef ved Meny Solsiden i Trondheim

• Sherri Grønvold, butikkleder hos Skoringen i Strømmen Storsenter

• Elisabeth Slinning, butikkleder hos Kid Interiør ved Amfi Moa i Ålesund

Kjendalen var altså blant de tre nominerte også i fjor.
Økonomisk resultat, kundeopplevelse og innovasjon og nytenking er blant kriteriene for å nå opp til å bli nominert. I tillegg legges det vekt på om butikken har positiv oppmerksomhet i nærmiljøet, utnytter kjedekonseptet og digitale løsninger og hvorvidt butikksjefen utvikler egen og andres kompetanse.

– Butikksjefen spiller en unik og særs viktig rolle i den daglige butikkdriften, og gjør en betydelig innsats hver dag for virksomheten. Prisen skal hedre og løfte frem butikksjefenes innsats og gi dem økt anerkjennelse, sier Stende.

Vinneren blir kåret på Handelskonferansen 26. september, på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Prisutdelingen et samarbeid med rekrutteringsselskapet Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet.

Powered by Labrador CMS