Nyheter

Ny Vipps-rekord

Publisert Sist oppdatert

17. mai vippset nordmenn over 720 000 ganger, og totalt ble det vippset over 146 millioner kroner. Det er en stor økning fra året før.

− 17. mai er den største Vipps-dagen i året og igjen er det nasjonaldagen vi setter nye Vipps-rekorder. Det viser hvor viktig smartbetaling med mobilen har blitt for nordmenn. Vi forventer å kunne betale for is, brus og pølser uten å måtte ha med oss kontanter, sier kommunikasjonssjef i Vipps Hanne Kjærnes i en pressemelding.

Årets rekord er en markant økning fra i fjorårets nasjonaldag: Da ble det gjennomført omtrent 450 000 transaksjoner og vi vippset for cirka 87 millioner kroner. I år gikk over 146 millioner via Vipps, og kjøp med Vipps var det som vokste aller mest.

FAU, skolekorps og andre organisasjoner som arrangerer lokale arrangement på 17. mai har vært ivrige etter å ta i bruk Vipps, og nærmere 3000 utsalgssteder har brukt appen for kjøp og salg på 17. mai. Is, brus og pølser har derfor vært en viktig faktor for at Vipps nå runder en ny milepæl.

Powered by Labrador CMS