Nyheter

Ingrid Victoria Husebye er én av 11 forbrukere som deler sine oppskrifter på Q sine melkekartonger i sommer.

Nye melkekartonger godt mottatt

Publisert Sist oppdatert

I sommer prydes melkekartongene fra Q-Meieriene av elleve Q-forbrukere som deler sine utvalgte oppskrifter og smarte mattips med melkedrikkere over hele Norge.

På kartongenes forside finner en bilde av forbrukerne og deres tips, selve oppskriften finner man på kartongens bakside. I tillegg har Q-meieriene lansert verdens første «analoge» Kahoot (quiz).

– Vi vet aldri hvordan nye produkter eller nytt design vil bli oppfattet av forbrukerne våre, derfor er det viktig å ta en «syretest» og spørre forbrukerne direkte, sier Q-sjef Bent Myrdahl i en pressemelding.

Han inviterte derfor forbrukerne til å gi sin brutalt ærlige tilbakemelding på meieriets månedlige nettmøte på Facebook. Med seg hadde han to av de som deler sine oppskrifter på kartongene.

– Resultatet ble en entydig tommel opp og flere fortalte at de hadde begynt å teste ut oppskriftene, sier Q-sjefen.

Ingrid Victoria fra Bergen har delt sin oppskrift på grove enkle scones på kartongene, og var selv tilstede på nettmøtet. Hun ga sine enkle tips til Q-forbrukerne via live video, og kunne ikke understreke nok hvor viktig det er å tenke på hvor viktig det er med gode råvarer, og ikke minst at en husker å temperere både egg og smør!

Powered by Labrador CMS