Nyheter

Foto: Pressemelding fra Nordic Choice Hotels

Satser stort på bærekraftige matopplevelser

Publisert Sist oppdatert

Nordic Choice Hotels lanserer ny organisasjon med ansvar for konsernets mat- og drikkevirksomhet. Målet er å utvikle den eksisterende mat- og barvirksomheten og ta nye innovative grep for at hotellet skal lede utviklingen av nye, bærekraftige og fremfor alt gode gjesteopplevelser, heter det i en pressemelding.

Nordic Choice Hotels offentliggjorde tidligere i høst sine ambisjoner om å skape en helt ny organisasjon for mat og drikke.

– Jeg har et tydelig oppdrag om å skape Nordens beste og mest innovative organisasjon for bærekraftige mat- og drikkeopplevelser. Jeg har saumfart Norden for å finne de beste menneskene som sammen med meg skal levere på dette. Nå når vi har organisasjonen på plass, føler jeg meg utrolig glad og svært fornøyd. Sammen er vi klare til å brette opp ermene og begynne å jobbe, sier Director of Food & Beverage Fredrik Blomberg.

Mat og drikke er et segment som er i stadig forandring, og noen av utfordringene som den nye organisasjonen står overfor er blant annet å lokke flere til bransjen for å sikre god tilførsel av kompetanse, men også å utvikle menyene for å gi gjestene opplevelser som både er bra for magen og miljøet.

– Dette er en utfordring som jeg synes både er gøy og inspirerende. Mat og drikke er en avgjørende faktor for gjestene våre når de skal velge hvor de ønsker å bo samt hvor de ønsker å legge møtene og konferansene sine. Når det gjelder mattrender ser vi allerede nå at bærekraft utgjør en viktig kilde til suksess, og det kommer bare til å bli enda viktigere. Det er ekstremt inspirerende for oss å fortsatt være ledende innen bærekraft og konseptutvikling, og vi i teamet er utrolig glade og ydmyke over å få lov til å jobbe med dette, sier Fredrik Blomberg.

Powered by Labrador CMS