KBS

Shell lanserer nytt Mastercard med Apple Pay

Publisert Sist oppdatert

Shell-kundene kan fra i dag benytte Apple Pay til å betale med St1 Mastercard på alle 218 Shell-stasjoner i Norge.

Nye St1 Mastercard vil utstedes digitalt kun få minutter etter at kunden har søkt og fått sin søknad akseptert via Snarveien-appen. Dette gjør det mulig å legge til St1 Mastercard i Apple Wallet umiddelbart etter at kortet er godkjent.

Når man bruker et kreditt- eller debetkort med Apple Pay, blir ikke kortnumrene lagret på enheten eller på Apple-servere. I stedet blir et unikt Device Account Number tilordnet, som lagres kryptert og sikkert i Secure Element på enheten. Hver transaksjon er autorisert med en engangs unik dynamisk sikkerhetskode.

– Apple Pay er enkelt å sette opp, og brukerne vil fortsatt motta alle de fordelene som tilbys av kortutstederne. I butikkene kan Apple Pay benyttes med iPhone SE, iPhone 6 eller nyere, og Apple Watch, heter det i en pressemelding fra St1.

Online shopping i apper og på nettsteder som aksepterer Apple Pay, gjennomføres enkelt med Touch ID, eller ved å dobbeltklikke på sideknappen og autentisere med Face ID.

Ved bruk av Apple Pay er det ikke nødvendig å manuelt fylle ut lange skjemaer med konto-, leverings- og faktureringsinformasjon. Når en betaler for varer og tjenester i apper eller Safari, fungerer Apple Pay sammen med iPhone SE, iPhone 6 eller nyere, iPad Pro, iPad (5. generasjon eller nyere), iPad Air 2 og iPad mini 3 eller nyere.

Man kan også bruke Apple Pay i Safari på hvilken som helst Mac introdusert i 2012 eller senere som kjører MacOS Sierra og bekrefte betalingen med iPhone SE, iPhone 6 eller nyere eller Apple Watch, eller med Touch ID på den nye MacBook Pro og MacBook Air.

Powered by Labrador CMS