Nyheter

Gøril H. Florvaag skal lede den nye foreningen.

Starter forening for frittstående kjøpmenn

Publisert Sist oppdatert

Foreningen Norsk Butikkutvikling skal jobbe for å skape et faglig forum innenfor butikkdrift for selvstendige butikker innenfor alle bransjer i Norge.

Arbeidsooppgavene vil være rådgivning til og fremming av selvstendige butikkers interesser, samt være en pådriver mot beslutningstagere innenfor styrende samfunnsorganer.

Stiftelsesmøte ble avholdt på tampen av 2017, og i styret sitter Helge Mønnich, Lars Lindstad og Ingunn Lindstad. Sistnevnte er foreningens medlemskontakt.

Med seg på prosjektbasis har de fått Gøril H. Florvaag, fra selskapet Butikkutvikler.no AS, som jobber som rådgiver til selvstendige butikker over hele Norge.

Foreningens første delmål er å verve medlemmer. Medlemmenes viktigste arena blir så årskonferansen som skal arrangeres på østlandet 6. november 2018.

For å sikre oppstart og drift av foreningen har det blitt registrert en aksjon på spleis.no. I utgangspunktet er det ønskelig å samle inn midler til drift av foreningen, før medlemsmassen har vokst seg stor nok til å bære kostnadene.

Powered by Labrador CMS