KBS

Stjal bensin fra Esso-stasjon, søkte jobb samme sted

Publisert Sist oppdatert

En Oslo-mann stakk av fra bensinregningen hos Esso Jessheim i Akershus hele fire ganger. Det forhindret ham ikke i å prøve å få jobb på samme sted, skriver Romerikes Blad.

Påsatt falske kjennemerker ble den samme biltypen fanget på video hele ni ganger i løpet av et halvt års tid. Tanken ble fylt opp og føreren stakk fra stedet uten å gjøre opp for seg.

Politiet sporet opp en Oslo-mann i 20-åra. Han ble konfrontert med bensinstikkene og senere tiltalt. Under hovedforhandlingen i Nedre Romerike tingrett erkjente han delvis straffskyld for bensinstikkene:

Tiltalte forklarte at han ved 3-4 anledninger fylte bensin uten å betale, men nektet for de fem siste og hevdet at det var andre som disponerte den aktuelle bilen. Retten mente kvaliteten på videobevisene som ble lagt frem i retten var så dårlige, at man ikke kunne utelukke at mannen snakket sant om dette.

I dommen fra Nedre Romerike tingrett kommer det også fram at Oslo-mannen – etter flere av bensinstikkene – søkte om jobb på den aktuelle stasjonen. Det kommer ikke fram av rettsdokumentene hvordan dette gikk til.

Han ble dømt for de fire bensinstikkene – til en samlet verdi av 3.047,93 kroner – ett tilfelle av å ha røyket hasj og for en fartsovertredelse. Dommen lyder på 30 dagers betinget fengsel med en prøvetid på to år.

Han må også gjøre opp for bensinen og betale en bot på 3.000 kroner, skriver Romerikes Blad.

Powered by Labrador CMS