Nyheter

Foto: Sara Johannessen / SCANPIX

Superbonus til 100 ansatte på Skrova

Publisert Sist oppdatert

De omtrent 100 ansatte i havbruksselskapet Ellingsen Seafood får en førjulsgave litt over normalen. Et godt år og nedgang i lakselus gir gode resultater, skriver NRK.

Det har vært et godt år både for bransjen og Ellingsen Seafood. Derfor synes administrerende direktør Line Ellingsen det er hyggelig å kunne dele det gode resultatet med dem som har vært med på å skape resultatet.

Det var Bladet Vesterålen som omtalte saken først.

– Næringen har gått veldig bra særlig de siste to årene. I tillegg har vi drevet veldig godt i 2018, vi har hatt få luseproblemer og har jobbet hardt med å forebygge, det ser vi har gitt resultater og da gir det også et godt økonomisk resultat som vi nå deler ut i en julebonus, sier hun til NRK.

Ellingsen forteller at de vil havne på samme nivået i år som i 2017, men at det har vært en god drift og har delt ut bonus de senere årene men det er første gangen de deler ut i denne størrelsesordenen.

– Det som er viktig for oss er at våre ansatte er fornøyd, og vi håper de er stolte av å jobbe hos oss, jeg håper at det ikke står og faller på om de får en bonus, sier Ellingsen.

Powered by Labrador CMS