Arbeidsliv

Werp blir ny kreativ leder i Tine

Publisert Sist oppdatert

Tidligere KK-redaktør Gjyri Helén Werp er ansatt som ny kreativ leder for Tine-merket.

Werp har lang fartstid i mediebransjen med blant annet 17-års ledererfaring som ansvarlig redaktør for magasiner og nettsteder i Aller Media og Egmont.

– Å få mulighet til – i fellesskap med dyktige kollegaer – å bygge en av Norges desidert sterkeste, mest tradisjonsrike og spennende merkevarer inn i fremtiden, blir utrolig spennende. Tine har utallige produkter, tjenester og kanaler som for meg blir veldig inspirerende å utforske og utnytte kreativt og strategisk videre, sier Werp i en pressemelding.

Kreativ leder skal ha en nøkkelrolle i å bygge bro mellom meierikonsernets forretningsstrategi, verdier, samfunnsansvar og konsepter.

– Vi gleder oss til å få Gjyri med på laget. Vi har vært på jakt etter en person som kan bidra til å stake ut en modig retning for merkevaren Tine, utfordre etablerte sannheter, og få med folk på en ny giv slik at vi kommuniserer verdifullt og relevant til en mangfoldig målgruppe. Vi er trygge på at Gjyri er riktig person, sier direktør for markedsområdet Tine, Lise Kjær Kristoffersen.

Konsernet etablerte tidligere i år konsernområdet Innovasjon og Marked, som er en samling av de tidligere konsernområdene Marked, FoU og Forretningsutvikling. Målet er å skape sterkere vekst og økt innovasjon.

– En tettere kobling mellom innovasjons- og markedsarbeidet vil gi nye ideer og energi, og styrke vår evne til raskere å skape produkter og tjenester som løser forbrukernes behov. Her vil kreativ leder ha en viktig rolle i å omsette innovasjon og kreativitet til sterk forbrukerkommunikasjon, sier Kjær Kristoffersen.

Mindre kjent om Werp er at hun er en ekte bondejente fra Buskerud. Hennes farfar var i sin tid med å grunnlegge Drammen Meieri på 50-tallet. Hun tiltrer stillingen 6. august 2018.

Powered by Labrador CMS