Nyheter

Sammen med de andre ansatte var frukt- og grøntansvarlig Irina Kutrevi (f.v), kjøpmann Kent Windahl, Victor Stange og Kevin Madsen (t.h) klare for en superfeiring med kundene. Foto: Rema 1000

40 år med Rema

Publisert Sist oppdatert

På fredag fylte Rema 1000 40 år. På Rema Fredensborgveien ble jubileet feiret med kaffe og kake sammen med kundene.

De ansatte i butikken inviterte kundene til fest, og hadde pyntet lokalet med ballonger.

– En del leverandører har stilt opp med giveaways og ting vi kan bruke til våre konkurranser, sier kjøpmann Kent Windahl.

Nysgjerrig

Da Dagligvarehandelen ringte fredag etter lunsj, hadde de ansatte allerede arrangert tre konkurranser. Og fortsatt hadde de planer om å arrangere et par konkurranser til i løpet av dagen. Målet var å skape blest og få kunder til butikken.

– Det er alltid gøy når det skjer noe i butikken. Det kom en del kunder innom på starten av dagen, som var nysgjerrige på hva vi gjorde. Da hang det ballonger i butikken, og vi stod og delte ut kaffe og kake.

God stemning

En uke tidligere skrev kjøpmannen ned hva de ville få ut av feiringen, og hva de skulle finne på av aktiviteter. For anledningen hadde butikken fått en del materiale de kunne pynte lokalet med.

– Slik feiring er positivt både for kundene og de ansatte. Det skaper veldig god stemning i butikken. Dagen har vært fantastisk, med mange blide mennesker, og mye artig som skjer.

Powered by Labrador CMS