Nyheter

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Avvikler kjøttdeigproduksjonen ved Nortura Egersund

Publisert Sist oppdatert

Konsernledelsen i Nortura har besluttet å avvikle kjøttdeigproduksjonen ved Nortura Egersund og flytte den til Malvik. Totalt 11 årsverk kan settes i omstilling, skriver Nortura på sin nettside.

– Nortura tar aldri lett på omstilling av våre medarbeidere, og har gode rutiner for å hjelpe folk over i nye jobber. Med mange fabrikker over hele landet, må vi hele tiden se på hvordan strukturen vår kan være mest mulig optimal, sier konserndirektør Lisbeth Svendsen for Nortura produksjon.

Kjøttdeigmarkedet er utsatt for tøff konkurranse. Nortura har i dag for lav kapasitetsutnyttelse i dette markedssegmentet.

– En arbeidsgruppe der tillitsvalgte og berørte ansatte har deltatt har sett på konsekvensene av å avvikle kjøttdeigproduksjonen ved Egersund. Utredningen viser at det vil være lønnsomt å overføre produksjonen til andre anlegg i Nortura og bidrar til en forenkling av driften, skriver konsernet.

Powered by Labrador CMS