KBS

Foto: Burger King

Burger King inngår samarbeid med Foodora

Publisert Sist oppdatert

Burger King har inngått et samarbeid med Foodora. Nå kan du få mat fra Burger King levert hjem i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Lillestrøm, Lørenskog og Strømmen.

– Vi er svært stolte av å kunne lansere vår første hjemleveringstjeneste i Norge, med Foodora. I første omgang åpner vi for hjemlevering i de største byene, men dette er bare første steg. Tjenester som Foodora er i vinden om dagen, og det er Burger King også. Nå kan vi være tilgjengelig for enda flere gjester. Jeg tror dette blir en god match, sier administrerende direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik.

Foodora har blitt en populær hjemleveringstjeneste og har de siste månedene utvidet tjenesten til flere nye byer. De er fornøyde med å få Burger King med på laget.

– Stadig flere oppdager hvor lettvint og praktisk det er å bestille mat fra sin favorittrestaurant på døren. Burger King er helt klart manges favoritt, og det var derfor et naturlig valg for oss da vi fikk muligheten til å inngå et samarbeid med dem, sier driftsdirektør Benjamin Dale i Foodora.

Alle produkter som egner seg for hjemlevering vil bli gjort tilgjengelig via Foodoras bestillingstjeneste på app og på nett. Produktene kan bestilles hver for seg, eller som meny. I tillegg har Burger King valgt å benytte boksbrus med Foodora-bestillinger, fordi dette egner seg best til hjemlevering.

– Vi gleder oss til å kunne levere flammegrillet Whopper, Veggie King og en rekke andre gode måltider hjem til folk. Vi har fått utviklet en egen pommes frites som beholder sprøheten og egner seg bedre til hjemlevering. Jeg tror dette vil bli en suksess, sier Sandvik.

Restauranter med hjemlevering:

Oslo:

Burger King Karl Johan

Burger King Torggata

Burger King Nygata

Burger King Majorstuen

Burger King Ullevål

Burger King Klingenberg

Bergen:

Burger King Strandgata

Burger King Bergen Storsenter

Stavanger:

Burger King Torget

Sandnes:

Burger King Lura

Trondheim:

Burger King Munkegaten

Burger King Lade

Burger King Tungasletta

Lillestrøm:

Burger King Lillestrøm

Strømmen:

Burger King Strømmen Storsenter

Lørenskog:

Burger King Triaden

Burger King Metro

Powered by Labrador CMS