Nyheter

Coop Mega på Øyafestivalen

Coop Mega er en av hovedpartnerne til Øyafestivalen, og det er fjerde året Coop Mega er inne på sponsorsiden.

Publisert Sist oppdatert
– Øya er en etablert festival som trekker store navn, og som er utsolgt hvert eneste år. I tillegg til kjente artister er det mye god mat som serveres på festivalen. Som matgledeaktør er det naturlig og ønskelig for oss i Coop Mega å være med som hovedpartner. Vi har en avtale med Øya som varer til og med neste år, sier Daniel Pedersen, direktør i Coop Mega.

Coop Mega serverer mat til festivalgjengere side om side med kjente restauranter som The Golden Chimp, Smalhans og Hitchhiker.

– Øyafestivalen stiller strenge krav og kriterier til maten som serveres på festivalen, noe som gjør at festivalmenyen holder et høyt nivå. Hos Coop Mega får du saftige festivalburgere, og man kan velge mellom juicyburger og rødbetburger. Vi har også pølse på menyen, og både burgerne og pølsen kommer fra Coop Vegetardag og serveres med valgfri topping. I år har vi altså helvegetarisk meny.

Pedersen forteller at Coop Mega og Øyafestivalen deler mange av verdiene på matfronten.

– Øyafestivalen ønsker økologisk og vegetarmat til publikum, og Coop Mega er størst i Norge på nettopp økologiske varer. I tillegg har vi et stort utvalg vegetarprodukter fra Coop Vegetardag. Av en totalomsetning på cirka syv milliarder kroner omsetter vi økovarer for 190 millioner kroner i året og har en øko-andel på 3,2 prosent.

– Mange av festivalpublikummerne på Øya er opptatt av miljø og økologi, og da er det viktig for oss å være med på en slik arena. Dessuten får et stort publikum smake på produktene vi selger, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS