Annonse
Nye produksjonsmetoder gjør at den norske jordbærsesongen kan vare enda lenger Foto: Aurora Hannisdal, Norsk Landbrukssamvirke

Den norske jordbærsesongen kan bli lenger

I dag er den norske jordbærsesongen fra slutten av mai og ut september. 

– Ved å gå over til å dyrke jordbær i tunnel, så kan vi produsere enda flere bær over lengre tid. Slik kan vi strekke den norske sesongen litt, sier markedssjef i Gartnerhallen, Mia Robinson Lundgren.

At Importstopp av jordbærplanter ble opphevet gjør også at flere jordbærsorter, som passer til produksjon i tunnel, kan testes ut. Flere undersøkelser viser at norske forbrukere ønsker norsk mat. Og spesielt norske jordbær.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse