KBS

Jens Førli i Diplom-Is mottok hedersbeviset som Årets Leverandør i Circle k fra markedsdirektør Ann Helen Våge og senior kategorisjef Ole Petter Bjørke Tranberg (tv). Foto: Killian Munch

Diplom-Is årets leverandør i Circle K

Publisert Sist oppdatert

Diplom-Is ble kåret til årets leverandør da Circle K samlet over 1000 stasjonsmedarbeidere, stasjonsdrivere og medarbeidere fra Servicekontoret til salgssamling på Thon Congress Gardermoen tirsdag.

Det var markedsdirektør Ann Helen Våge, som sammen med senior kategorisjef Ole Petter Bjørke Tranberg overrakte pris-diplomet. Diplom-Is ble årets leverandør fordi de er en aktiv samarbeidspartner med fokus på produktutvikling og optimalisering av sortiment, heter det i en pressemelding.

– Deres salgsapparat har fokus på convenience-kanalen og er aktive bidragsytere på våre stasjoner med oppfølging av isdisker og planogrammer, i tillegg til at de er hjertelig til stede på arrangementer i regi av Circle K sentralt og den enkelte stasjon lokalt, sa markedsdirektør Ann Helen Våge og senior kategorisjef Ole-Petter Tranberg da prisen ble overrakt.

Tranberg forteller at Circle K i året som gikk hadde en sterk salgsvekst i kategorien.

– Iskrem påvirkes selvfølgelig positivt av godt vær i høysesongen, og da er det ekstra viktig at man er klar med velfylte isdisker når go’været slår til. Dette klarte Diplom Is på mesterlig vis i året som gikk og kom også ut med toppscore i evalueringen fra stasjonsdrivere og franchisetakere.

Kriteriene for å bli valgt til årets leverandør er leverandørens evne til å drive kategoriutvikling og innovasjon og skape grunnlag for vekst, kategoriens omsetningsvekst siste år og ikke minst evalueringsscore fra stasjonsdrivere og franchisetakere.

Powered by Labrador CMS