Høvding går tilbake til det klassiske sidekutten på pølsebrødene.

Nyheter

Folket har talt: Høvding pølsebrød blir sideskåret

Publisert Sist oppdatert

Hatting kom i februar 2019 med nyheten Høvding toppskåret pølsebrød. Etter tydelige tilbakemelding fra forbrukerne går de nå tilbake til den klassiske sidekutten.

I forkant av lanseringen i februar testet Høvding toppskåret pølsebrød i flere situasjoner, blant annet barnebursdager der man serverer mange pølser på en gang. Tilbakemeldingene de fikk var at toppskåret sto stødigere på tallerkenen og dermed bidro til enklere servering.

I etterkant av lanseringen har Hatting fått flere tilbakemeldinger fra folk som ikke ønsker at Høvding pølsebrød skal kuttes fra toppen.

Kan dere være så snill å kutte pølsebrødet fra siden som før? Er forferdelig tungvint når de er kuttet fra toppen, skriver en forbruker på Facebook.

Pølsa detter jo nesten ut og det er ikke plass til tilbehør på pølsa blir bare klin for store og små under middagen. Synes dere bør gå tilbake til gamlemåten! Skriver en annen forbruker på Facebook.

På bakgrunn av dette har Hatting besluttet å gå tilbake til sidekuttet pølsebrød i Høvding-serien.

– Vi har et lite lager med toppskåret pølsebrød som skal ut i butikk først. Ifølge våre prognoser vil sidekuttet Høvding grove pølsebrød være tilgjengelig fra begynnelsen av juni. Sidekuttet Høvding fine pølsebrød vil være tilgjengelig mot sluttet av juli. Tilgjengeligheten i hver enkelt butikk vil variere i en overgangsperiode, skriver Lantmännen Unibake Norge i en pressemelding.

Også Dagligvarehandelens faste blogger Ingvild Fosse på consuming.no, har testet de toppskårede pølsebrødene. Heller ikke hun var imponert.

Powered by Labrador CMS