Kjedenytt

På torsdag åpnet Coop Prix Hurdal. Foto: Kåre Furulund

– Fortjener en fin og ny butikk

På torsdag åpnet Coop Prix Hurdal. Coop synes medeierne og kundene i Hurdal fortjente en ny og fin butikk.

Publisert Sist oppdatert
Den nye Coop Prix-butikken i Hurdal er en omprofilering og relokalisering av Coop Marked Hurdal.

– Coop Marked-butikken begynte å bli ganske gammel og slitt, og det ble derfor bestemt å flytte butikken til et helt nytt lokale cirka én kilometer unna den gamle, sier kommunikasjonsrådgiver Silje Verlo Alisøy i Coop.

Butikken ble samtidig omprofilert til Coop Prix. Alle ansatte har blitt med til den nye butikken, og det har også blitt ansatt flere.

– Lokalbutikken er viktig for lokalmiljøet. Det er også mange hyttefolk i Hurdal, og vi håper både fastboende og hyttefolket blir fornøyde med butikken. Vi har troen på større markedsandel i Hurdal og omsetningsvekst med den nye butikken.

Butikksjef Maren Ringen var veldig fornøyd med åpningsdagen.

– Det var helt utrolig. Dagen gikk over all forventing. Vi endte på en omsetning på 263.000 kroner og hadde veldig mange kunder.

Verlo Alisøy forteller til Dagligvarehandelen at det vil bli flere nye Coop Prix-butikker fremover, men at det i flere tilfeller er snakk om omprofileringer fra Coop Marked.

– Av nyetablering kan jeg nevne Coop Prix på Holmlia, som åpner før påske i 2020. Her har vi overtatt lokalet etter Norgesgruppen, og det kommer en Coop Prix der det tidligere var en Spar-butikk.

Powered by Labrador CMS