Produktnytt

Funkygine med eget fiberbrød

– Nå er «babyen» min endelig ute, dette er utrolig stort, sier treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand, alias Funkygine.

Publisert Sist oppdatert
Denne sesongen er Jørgine høyaktuell med deltakelse i underholdningsprogrammet «Skal vi danse» på Tv2, hvor hun lørdager svinger seg på parketten. I tillegg kommer hun og familien snart med realityserien «Funkyfam».

Fra mandag 16. september er «Funkygine fiberbrød» på plass i brødhylla hos så å si alle landets Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

– For ei som er utrolig glad i brød og gjerne spiser skiver til morgen, middag og kvelds, er dette sinnsykt stas. Prosessen med å utvikle brødet har pågått over lang tid, så når brødet nå er ute i butikk, er det nesten som å sette et barn til til verden, sier hun.

I utviklingsarbeidet har hun vært opptatt av at brødet både skulle være fiberrikt, inneholde protein og selvfølgelig smake godt med ulike typer pålegg.

– Mange, inkludert meg selv, har en aktiv hverdag med mange jern i ilden, og da er dette brødet perfekt. Jeg håper folk liker det like godt som meg, sier Jørgine Massa Vasstrand.

– Det har vært viktig for oss å utvikle et produkt som Jørgine virkelig identifiserer seg med og som er ekte, godt på smak og står ut i brødhylla, sier produktutviklingssjef Amund Skrutvold i Bakehuset.

Samarbeidet mellom Bakehuset og Funkygine startet i januar i år.

– Jeg ble spesielt overrasket over hvor omfattende bakeprosessen faktisk er når det gjøres av folk som kan det. Og tenk at det er mulig å levere så mange ferske brød hver eneste dag i butikkene! Jeg er imponert og full av beundring overfor alle som jobber i bakeriene, sier hun.

Funkygine fiberbrød er et ekstra grovt brød som er naturlig rikt på kostfiber og har et høyt proteininnhold. Brødet har en grovhetsprosent på 93% og er nøkkelhullsmerket. To middels tykke skiver Funkygine fiberbrød (ca. 100 g) daglig gir 10,1 g fiber og 12,6 g proteiner.

Powered by Labrador CMS