Nyheter

Barnekreftforeningen i Østfold overrekkes gaven.

Gir gave til Barnekreftforeningen

Publisert Sist oppdatert

I 2017 deltok Rema 1000 Region Østre Østland i prosjektet Hjertesaker. Ved å donere 1 krone per solgte Grovt&Godt Grovbrød gir de 124.304 kroner til Barnekreftforeningen, heter det i en pressemelding.

Rema 1000 har jobbet med prosjektet «Hjertesaker» der 14 organisasjoner i Norge skal få litt ekstra bistand på veien. Det er et samarbeid mellom Rema 1000 og Mesterbakeren. Det er kundene som har valgt hvilke organisasjoner som skal være med i prosjektet. Hver organisasjon får garantert minstesum på kroner 100.000.

Region Østre Østland valgte kundene at kjøpmennene i regionen skal gi pengene til Barnekreftforeningen i Østfold.

3. januar kom Marit Bernhartsen og Tor Atle Åslie fra Barnekreftforeningen på besøk til Rema 1000 Hassingveien for å motta gavesjekken. Gaven er et godt bidrag til foreningens viktige arbeid for barn med kreft. Visjonen til Barnekreftforeningen er å bekjempe barnekreft og gi familier støtten de trenger.

– Tusen, tusen takk til alle som har bidratt! Gaven betyr mye for arbeidet vi gjør for kreftsyke barn og alle berørte, sier Bernhartsen.

Kjøpmann Bjørn Andre Moen ved Rema 1000 Hassingveien forteller om gleden ved å kunne selge brød for et godt formål og at det gir en ekstra motivasjon for å selge mer av nettopp dette brødet.

– Barnekreftforeningen gjør et utrolig viktig arbeid for folk i en svært tung situasjon. Derfor betyr det mye å kunne gi til nettopp dem.

Powered by Labrador CMS