Annonse
Spesialitet-mottagerne fikk merkene overrakt av daglig leder i Hanen, Bernt Bucher Johannessen. Fra venstre: Gro Hommo fra Lega, Bernt Bucher Johannessen, Kari Nyhuus Holtskog og Halvor Holtskog.

– Gjett om jeg har stekt mye seig pizza

– Jeg har stekt mange stive og seige og knuste pizzabunner før jeg fikk til dette, sier Gro Hommo. Lørdag var takkestekt pizzabotn fra Vinje og plommesyltetøy fra Gvarv blant flere produkter fra Telemark som ble tildelt offisielt Spesialitet-merke for norsk lokalmat i særklasse.

Spesialitet-merkene viser at produktene er godkjent av fagjury og tas opp i den offisielle merkeordningen for norsk lokalmat i særklasse.  

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse