Nyheter

Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix

God flyt for Korn Bakeri og Kolonial.no

Publisert Sist oppdatert

Etter et halvt års drift endret Korn Bakeri produksjonstidene for å få bedre flyt mot Kolonial.no sine plukktider. Det har vist seg vellykket.

I januar 2018 startet Kolonial.no`s in-house bakeri, Korn Bakeri, opp produksjonen og dermed kunne dagligvarebutikken på nett tilby ferske bakervarer fra eget bakeri.

– Vi klarte ikke å treffe helt med produksjonstidene og var ikke helt i rytme med flyten i Kolonial, forteller daglig leder i Korn Bakeri, Gjermund Østby til Bakeri.net.

Bakeriet ligger i samme bygg som hovedlageret til Kolonial.no på Lørenskog for at de skulle kunne tilby ferske bakervarer til kundene, uten å måtte være avhengig av leveringer fra annen lokasjon før varene skal ut til kundene.

– Etter et halv år endret vi på bemanningen og jeg tok over som daglig leder. Det jeg satt i fokus da, var å endre produksjonstider slik at de skulle ligge så tett som mulig opp mot plukktidene til Kolonial. Det vil si at vi nå følger med på hva som bestilles til neste dag og produserer etter det tallet, og produktene er så klare når handleposene til kunden plukkes, sier Østby.

Korn Bakeri ser nå at med endret produksjonstidpunkt og at de tilpasser volum etter antall bestiller, at det gir enda ferskere brød til kunden og bedre økonomi.

Powered by Labrador CMS