Nyheter

Gulating kommer til Moa og Ålesund

Publisert Sist oppdatert

Sunnmøringene kan begynne å spisse smaksløkene for på torsdag åpner Gulating Ølutsalg Ålesund på Amfi Moa.

For Frank Naalsund, som blir Gulating-kjedens kjøpmann i Ålesund, er det hektiske dager fram til han kan ønske velkommen til en ny butikk torsdag klokken 12.

– Det er travelt, men moro. Butikken var ferdig bygd i forrige uke, nå består jobben i å fylle alle hyllemeterne med over 300 ølsorter av alle slag og andre smakfulle varer, sier Naalsund i en pressemelding.

Mangfold med lokalt fokus
Ølutsalget i Ålesund vil by på alt som kjennetegner en Gulating-butikk; utvalget av håndverksbrygget øl til konkurransedyktige priser, og gaveartikler for alle smaker og anledninger. I tillegg vil Naalsund også satse litt på lokale leverandører.

– Vi har inngått samarbeid med flere lokale bryggerier, som Molo Brew og Geiranger Bryggeri, og skal blant annet tilby øl fra fat til å ta med hjem på egne flasker – såkalt growler – fra hele seks linjer. Vi satser også på andre smakfulle lokale spesialiteter, og blir blant annet eksklusiv forhandler av Geiranger sjokolade.

Største butikk i Gulating-kjeden
– Amfi Moa blir det hittil største kjøpesenteret vi etablerer oss på. Satsingen i Ålesund og på Sunnmøre er viktig for kjeden, og vi har stor tro på at denne butikken skal bli et flaggskip for Gulating, sier driftssjef Tom Anders Solberg i Gulating Gruppen AS.

Han får støtte fra kjøpmannen på Moa.

– Det dreier seg om å drikke bedre, ikke mere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang og guide sunnmøringene inn i en verden av spennende smaksopplevelser, sier Naalsund.

Powered by Labrador CMS