Nyheter

Ny styreleder i NHO Mat og Drikke, Håkon Mageli, konserndirektør kommunikasjon og Corporate Affairs i Orkla ASA.

Håkon Mageli er ny styreleder i NHO Mat og Drikke

Publisert Sist oppdatert

NHO Mat og Drikke har valgt Håkon Mageli, konserndirektør kommunikasjon og Corporate Affairs i Orkla ASA, som ny styreleder. Mageli ble enstemmig valgt i forbindelse med NHO Mat og Drikkes generalforsamling tirsdag.

Han overtar styreledervervet etter konsernsjef Erik Volden fra Kavli, som har ledet NHO Mat og Drikke-styret siden 2017. Volden fortsetter som styremedlem i NHO Mat og Drikkes styre.

– Jeg er takknemlig for den tillit jeg har fått som ny styreleder. Jeg ser frem til å fortsette arbeidet med å bidra til vekst, verdiskaping, investeringer og konkurransekraft for våre medlemsbedrifter – i nært samarbeid med styret for øvrig, administrasjonen og våre viktige samarbeidspartnere, sier Håkon Mageli i en pressmelding.

Mageli er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har vært konserndirektør kommunikasjon og Corporate Affairs i Orkla siden 2012. Han har vært i Orkla-systemet siden 2001. Fra 1985 – 1990 var Mageli journalist i Dagens Næringsliv. I tillegg til å være styreleder i NHO Mat og Drikke, leder han NHOs handelspolitiske utvalg og er styreleder i Matmerk.

Det er også valgt ny nestleder: Trine Hasvang Vaag, styreleder i Nortura SA. To nye styremedlemmer er også på plass: John Arne Ulvan, konsernsjef i Felleskjøpet Agri SA og Gunnar Hovland, konsernsjef i Tine SA.

Powered by Labrador CMS