Nyheter

Handleriet-gründer Roy Snapa med en tidligere lansert app som skal redusere matsvinn. Nå er bedriften reddet fra konkurs.

Handleriet reddet fra konkurs

Publisert Sist oppdatert

Et par dager før konkursbegjæringen skulle opp i tingretten klarte nettmatselskapet å samle sammen penger til fortsatt drift, skriver DN.

Sist uke at ble det klart at Handleriet.no var begjært konkurs. Saken skulle opprinnelig opp i Asker og Bærum tingrett tirsdag denne uken, men kom aldri så langt fordi selskapet sikret seg nok kapital i løpet av helgen.

– Det var en forsinket planlagt kapitalinnskyting som utløste konkursbegjæringen, sier daglig leder Roy Snapa til DN. Det skal være eksisterende eiere som har skutt inn kapital.

Aktøren som leverer matvarer hjem til bedrifter og privatpersoner i Asker, Bærum og Oslo Vest, har ennå ikke årsregnskap for 2018 tilgjengelig. I 2017 hadde de en omsetning på 4,1 millioner kroner – og et underskudd på 6,6 millioner.

– Vi er optimistiske på vegne av markedet, selv om privatmarkedet har vært under forventning. Det er et voksende marked innen plukk og levering av enkeltprodukter av mat og dagligvarer til både bedrifter, institusjoner og offentlige anbud. Dette er vårt strategiske fokus. Midlene vi nå får tilført skal gå til å videreutvikle løsninger og fortsette å bygge et kompetansemiljø på dette området, sier han til avisen.

Powered by Labrador CMS