Nyheter

Holdbart ekspanderer. Foto Solveig Selj

Holdbart åpner ny butikk på Klepp

Publisert Sist oppdatert

Holdbart-gründerne Trond J. Laeng og Thor Johansen satser videre og åpner nå sin sjette Holdbart-butikk, på Jærhagen Kjøpesenter på Klepp.

Holdbart kjøper inn overskuddsmat som av ulike og ufarlige grunner ikke selges i dagligvarebutikkene. Gjennom butikkene og nettbutikken holdbart.no, opplyser selskapet å ha reddet 2.154 tonn mat fra å bli kastet i 2017. Med en femte butikk på plass i fjor, kom tallet for 2018 på 3.455 tonn.

– Dette er en utvikling vi er stolte av. Med seks fysiske butikker er målet for 2019 at vi skal kunne redde hele 4.500 tonn mat fra å bli kastet, sier Johansen i en pressemelding.

Kjedens femte butikk åpnet i oktober i fjor, på Stoa Vest Handelspark i Arendal. 13. mai er det Rogaland sin tur, på Jærhagen Kjøpesenter i sentrum av Klepp.

Etter at Jærhagen i fjor ble utvidet med 40 000 nye kvadratmeter, får butikken med sine 1300 kvadratmeter godt selskap av flere nykommere. Møller Bil, Jernia, Glamour Nails og Skyland har allerede inntatt senteret, mens kaféen Jordbærpikene flytter inn i slutten av mai. Flere aktører er ventet utpå høsten.

– Vi har store forventninger til butikken på Klepp, og tror at Holdbart-konseptet vil fungere godt her. Jærhagen Kjøpesenter er inne i en svært god utvikling, og med mange nye og spennende aktører som naboer, håper jeg at vi sammen vil bidra til at lokalbefolkningen ønsker å ta turen til senteret, sier Johansen.

Interessen for de utlyste stillingene til butikken på Jærhagen har vært stor. Nå er 15 nyansatte på plass, sammen med butikksjef Tone Byberg fra Tjelta.

Powered by Labrador CMS