Nyheter

Glutenfritt mel fra Holmen Crisp. Foto: Sigve Aspelund

Holmen Crisp vant pris

Holmen Crisp driver en glutenfri mølle på Kapp i Østre Toten og har utviklet en serie glutenfrie produkter. Fredag vant familiebedriften Holmen Crisp Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i Oppland.

Publisert Sist oppdatert
– Bedriftsutviklingsprisen i landbruket skal synliggjøre og hedre innovative bedrifter i landbruket. Det er en drivende utvikling og et stort mangfold innen norsk landbruk i dag. Dette er Holmen Crisp et godt eksempel på med sine spennende og etterspurte produkter, sier landbruks-og matminister Olaug Bollestad.

Holmen Crisp eies og drives av Camilla Rostad som er tredje generasjon i familiebedriften. Bedriften har i dag fire

– Det føles flott å få en slik anerkjennelse for arbeidet med å ivareta norsk matkultur og tradisjoner. Dette er en pris jeg deler med mange, både tidligere generasjoner og ikke minst min mann som er og har vært en viktig nøkkelperson og inspirator i utviklingen av Holmen Crisp. Jeg er utrolig stolt og ydmyk for denne prisen og den inspirerer til det videre arbeid med å utvikle Holmen Crisp både i inn- og utland, sier Camilla Rostad.

Bedriften driver også tradisjonsbakst og lager produktene ertebrød, potetflatbrød og rømmebrød.

– Holmen Crisp AS driver en spennende bedrift med en god kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Bedriftens ambisjon om å videreformidle matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på lokale og sunne råvarer imponerte juryen, sier avdelingsleder Anne Mette Iversen i Innovasjon Norge Innlandet.

Powered by Labrador CMS