Nyheter

Foto: Christian Dietrichson

Iceland åpner nye butikker

Publisert Sist oppdatert

Dagligvarehandelen har tidligere omtalt at Iceland, Norges nyeste dagligvarekjede, åpner nye butikker i Oslo.

Icelands tre nye butikker vil åpne i mars og april i år. Den ene butikken vil ligge på Stovner senter, øverst i Groruddalen. Den andre er på St.Hanshaugen, sentralt i Oslo. Den tredje kommer på Bekkestua i Bærum, skriver Nettavisen.

– Vi er stolt over å få etablere den første Iceland butikken i Groruddalen, og gleder oss til å ønske kundene velkommen til ny butikk i de tidligere banklokalene til DNB. Vi går straks i gang med arbeidene for å få butikken klar til en åpning i mars-april, sier senterlederen på Stovner senter Jo Espen Eriksen i en pressemelding.

I dag har Iceland en butikk i Asker og en i Larvik.

– Butikkene som kommer er litt større enn de vi har i dag. Vi øker sortimentet noe. Det er snakk om fem til sju butikker på kort sikt, men ambisjonene er mye høyere enn det, sier Iceland Norge-sjef Geir Olav Opheim til Nettavisen.

Iceland ser i første omgang i østlandsområdet, men sier at de også vil vurdere de store byene utenfor Østlandet. Da Dagligvarehandelen snakket med Opheim tidligere i år, håpet han å få på plass «en håndfull» butikker i 2019.

– Vi er fornøyde med at vi har kommet til at det er verdt å etablere flere butikker. Ellers har vi hatt fokus på å få driften til å fungere, vi har fått varer over egen kjøl og den grunnleggende logistikken er på plass. Nå er vi kommet dit at ting fungerer, og dermed kan øke farten på markedsføring, salg og etableringer. Det er litt tidlig å si, for det er beliggenhetene som avgjør antallet, sa Opheim til Dagligvarehandelen.

Powered by Labrador CMS