Nyheter

Innovativt nyhetsslipp fra Diplom-Is

Publisert Sist oppdatert

Diplom-Is lanserer blant annet 100 prosent vegansk is og proteinis. Flere av nyhetene er allerede å finne i frysedisken.

Diplom-Is sitt nyeste tilskudd i Dream-familien er Dream Vegan Chocolate. En boksis med 100 prosent vegansk sjokoladeis basert på mandel.

– Diplom-Is har laget fløteis i snart 90 år og vår lange tradisjon har gitt oss kunnskapen til å være Norges fremste is-innovatør. Som totalleverandør vil vi levere på det folk ønsker og vi opplever etterspørsel etter veganske alternativ. Vi tror Dream Vegan vil slå godt an, spesielt blant unge, sier markeds- og produktutviklingsdirektør Anne Borgen Sturød i Diplom-Is i en pressemelding.

Diplom-Is satser på innovasjon, og lanserer 11 nye småiser. Blant annet kommer det to nye Wanted is: Wanted Cookie – cookies med fløteis, karamellsaus og sjokoladedyppede krokankuler. Og Wanted Puck, en peanøttis med peanut butter cups, peanøttsmør og karamellsaus overtrukket med sjokolade. Disse lanseres denne måneden.

– Suksessen Wanted kommer nå med den proteinbaserte iskremen Chocolate Caramel. Vi har laget en smakfull sjokoladeis med karamellsaus, som inneholder ti gram protein og fire gram fett per 100 gram. Isen er også uten tilsatt sukker, sier produktutvikler Silje Bjørlykken i Diplom-Is. Proteinisen er å finne i Coop-butikkene og på Meny.

Noen av nyhetene:

  • Royal Trippel Magi – Fløteiskrem med karamellsmak, dyppet i tre lag – salt karamell, sjokolade og glittertrekk i sølv.
  • Litago Frozen - Fløteiskrem med smak av Litago sjokolademelk
  • Lollipop Superspinn - Frisk vannis med smak av pasjonsfrukt, mango, fersken og ananas.
  • Frozen BrainCooler - Med tre nye smaker: Mango, Fersken og Verry Cherry.
Powered by Labrador CMS