KBS

– Iwmac har økt standarden på stasjonen

Publisert Sist oppdatert

Etter at YX 7-Eleven Sandnes innførte trådløs temperaturkontroll, har de unngått varetap og spart store pengesummer. Nå bruker de også samme verktøy til rutinehåndtering.

– Jeg nekter å gå tilbake til en hverdag uten. CheckPoint fra Iwmac har bidratt til at vi har økt standarden på stasjonen betydelig, sier butikksjef Izabela Stefaniszyn i en pressemelding.

Avviksmelding

Med verktøyet får de blant annet en avviksmelding når noe er feil på en frysedisk eller et kjøleskap. Dersom en mindre erfaren helgevikar er på jobb når det skjer, vil Stefaniszyn ta kontakt og gi instrukser.

– Det gir meg en trygghet jeg aldri igjen vil være foruten. Så fort vi får avviksmelding kan vi løse problemet før kjøle- eller frysevarer blir ødelagte. Med det sparer vi mye penger, samtidig som vi slipper å være tom for enkelte varer i en periode. Vi kaster mindre mat, noe som er svært viktig for oss, sier butikksjefen.

Påminnelse på nettbrettet

Renslighet, mattrygghet, stort vareutvalg og kundeservice er noe av det YX 7-Eleven Sandnes prioriterer høyt.

– Vi bruker verktøyet til daglige rutiner som å kaste søppel og vaske diskene, i tillegg til rutiner vi gjør sjeldnere, som avriming og risikovurderinger. Med CheckPoint er det nærmest umulig å glemme gjøremålene.

Før en jobb må gjøres på stasjonen, får medarbeideren en påminnelse på et nettbrett. Om påminnelsen skal komme et kvarter eller flere timer før jobben må være gjort, er opp til hver enkelt butikk. Medarbeideren tar bilde av det utførte arbeidet som et bevis på at alt er på stell. Dersom medarbeideren ikke gjør jobben, får butikksjefen varsel på mobilen.

Powered by Labrador CMS