KBS

Fra venstre: Bård Hoem, Thinesh Kali, og Siv-Anette Dale og Runar Bjurstrøm er kåret til Årets Kjøpmann i henholdsvis i Narvesen, 7-Eleven i By og 7-Eleven Bensinstasjoner. Foto: Reitan Convenience

Kåret årets Kjøpmenn i Reitan Convenience

Publisert Sist oppdatert

Thinesh Kali fra Bergen, Siv-Anette Dale og Runar Bjurstrøm fra Drammen og Bård Hoem fra Bodø ble onsdag kåret til Årets Kjøpmann i henholdsvis 7-Eleven i By, 7-Eleven Bensinstasjoner og i Narvesen.

Prisen er en annerkjennelse av godt lederskap, samtidig som kjøpmennene har levert svært gode resultater.

Årets Kjøpmenn ble kåret på det årlige Riksmøte til Reitan Convenience Norway, der kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører i 7-Eleven, Narvesen og Northland samles for å oppsummere året som har gått og for å se inn i 2019.

– Prisen for Årets Kjøpmann henger høyt i vår organisasjon. Den viser vinnerne som jobber godt med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i Reitan Convenience Norway, i en pressemelding.

Det er sterk konkurranse, til sammen er det over 460 butikker som vurderes til Årets Kjøpmann i henholdsvis 7-Eleven i By, 7-Eleven Bensinstasjoner og i Narvesen. Noen fellestrekk går imidlertid igjen blant årets tre vinnere. De er dyktige ledere og har levert solide resultater gjennom en sterk forankring i Reitans konsepter og kultur.

– Vinnerne er gode ledere som skaper dyktige, sammensveisede team. De leverer sterke resultater og gode kundeopplevelser. De er også gode på mat, drikke, kaffe og bakeri. Man blir virkelig glad når man kommer inn i deres butikker, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS