Nyheter

Kuldeteknisk, FrioNordica og Kjøleservice Helgeland blir til PTG

Publisert Sist oppdatert

I løpet av høsten vil Kuldeteknisk AS skifte navn til PTG AS, og etter hvert vil selskapene FrioNordica AS og Kjøleservice Helgeland AS fusjoneres inn i PTG AS. Med integrasjonen av selskapene i PTG er det satt sammen en ny ledergruppe på tvers av selskapene.

I tillegg til ansettelse av Terje Arnesen som konsernsjef, og Milos Golic som finansdirektør, har Ketil Røberg (FrioNordica) fått ansvar for markedsområdet marine og industri, mens Martin Schjølberg (Kuldeteknisk) ansvar for markedsområdet kommersiell og klima.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått med oss Terje og Milos til å videreføre vårt arbeid med å bygge en sterk teknologigruppe som skal understøtte veksten i den globale sjømatnæringen, sier styreleder Arnstein Gunnestad Endresen i PTG i en pressemelding.

Nord Kapitalforvaltning er hovedaksjonær i PTG gjennom Perfect Temperature Group.

– Sammen blir vi sterkere og skal ha fokus på å utvikle miljøvennlige og energieffektive løsninger med den kvaliteten og service som våre lokale kunder og det globale sjømatmarkedet etterspør, sier partner Anders Høifødt i Nord Kapitalforvaltning.

Konsernsjef Terje Arnesen i PTG forteller at navnet PTG er hentet fra initialene til holdingsselskapet Perfect Temperature Group, og slagordet til gruppen; verdien av perfekt temperatur.

– Navneskiftet og fusjonene markerer at grupperingene nå skal vokse i fellesskap. Sjømatmarkedet i Norge og internasjonalt har vår høyeste prioritet, og i tillegg satser vi videre på det norske dagligvaremarkedet, sier Arnesen.

– Jeg er imponert over det disse selskapene har fått til med forskning, produktutvikling, et landsomfattende servicenettverk, og med produksjon i Norge. Dette skal også være bærebjelken i PTG sin vekststrategi fremover.

I løpet av de neste årene vil Arnesen doble omsetningen.

– Vi skal komme tettere på eksisterende og nye kunder geografisk, faglig og med høy servicedekning langs norskekysten og internasjonalt, sier konsernsjefen.

Powered by Labrador CMS