Nyheter

Butikkansatt Celine Tøen Olsen på Rema 1000 Fetsund måtte hjelpe pantemillionæren med å lese beløpet på pantelappen. Foto: Rema

Kvinne vant én million på tomflasker

Tirsdag kveld ble en kvinne i 40-årene millionær etter å ha satset pant for 37 kroner i Pantelotteriet. – Jeg ble helt skjelven da jeg skjønte det. Det føles fortsatt helt uvirkelig, sier den heldige vinneren.

Publisert Sist oppdatert

Rett før klokken åtte på kvelden skulle kvinnen innom Rema 1000 Fetsund i Akershus for å handle middag og pante noen flasker. Hun puttet på pant i panteautomaten for 37 kroner og trykket på Røde Kors-knappen. Så hørte hun en fanfare.

– Jeg pleide å delta i Pantelotteriet mer før. I det siste har jeg hatt litt dårlig råd, så da har jeg valgt å beholde pantepengene selv. Men denne kvelden føltes det riktig å støtte Røde Kors med et lite beløp, forteller kvinnen til Pantelotteriet.

I displayet på automaten sto det at hun hadde vunnet. Ut av automaten kom det en ekstra lang pantelapp.

– Jeg tenkte først at jeg hadde vunnet et mindre beløp. På lappen leste jeg først «74», men det var antall lodd. Så så jeg et tall med mange nuller som sto veldig tett. Først trodde jeg at det kanskje sto 10.000, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Da fikk hun hjelp fra et par Rema-ansatte, og sammen skjønte de etter hvert at det faktisk sto én million kroner på lappen.

– Jeg ble helt skjelven. Det var helt uvirkelig og jeg følte en utrolig lykkerus, forteller kvinnen fra Fetsund.

Kvinnen bor sammen med mann og to barn i en 65 kvadratmeters leilighet, og har i en periode hatt dårlig økonomi.

– Jeg har lenge drømt om å kunne flytte til en større leilighet, men vi har ikke hatt råd. Nå ser det plutselig ut som vi har en mulighet til å gjøre det. Så jeg er utrolig takknemlig for premien, sier pantemillionæren.

Fetsund-kvinnen er pantemillionær nummer 74, siden lotteriet startet i 2008. I fjor bidro Pantelotteriet med 50 millioner kroner til Røde Kors. Halvparten av dette gikk til de lokale Røde Kors-lagene.

Powered by Labrador CMS