Produktnytt

Lækkert håndværk i frysedisken

Hatting lanserer Håndværk, en ny serie bakverk med håndverkstradisjoner.

Publisert Sist oppdatert

I serien finner du nyheten Surdeigsstykker, Veggen spelt, Gourmetstykker vendt i valmuefrø og solsikkekjerner og Gourmet hvitløksbaguetter.

– Håndværk er et svar på den økende interessen for kvalitetsbakst med gode råvarer. Mange ønsker å bake hjemme og er interessert i surdeig, men har ikke tid selv. Våre bakere har utviklet en serie bakervarer som gjør det enda enklere å finne god kvalitetsbakst i frysedisken, sier Elin Renbjør, markedssjef i Hatting i en pressemelding.

Håndværk Surdeigstykker er rundstykker med rustikt utseende bakt på ekte surdeig. Brød bakt med surdeig tar opp mer væske, som gir en smidigere deig under bakeprosessen. Surdeigsbakst får derfor en god, saftig og skjærefast kjerne, er mer motstandsdyktig mot mugg og har god holdbarhet.

I den nye serien Håndværk har Hatting samlet sine beste bakverk, med et nytt design som gjør det enklere å finne i frysedisken. Serien er utviklet av tredjegenerasjonsbakeren Gunnar Ragnarsson. Han mener de to viktigste ingrediensene i godt bakverk er tid og kjærlighet.

Ved bruk av Hattings bakemetode og fryseteknikk inneholder produktene kun naturlige råvarer og ingen konserveringsmidler.

Rundstykkene i Håndværk-serien pakkes i poser av 100 prosent gjenvinnbar plast, som er mer slitesterk og gjør at man kan bruke mindre plast i hver pose.

Powered by Labrador CMS