Leverandørnytt

Synnøve Finden var i Herning med Magnus Grinvoll, prosjektleder, Mikkel Haugstveit, kategorisjef meieri, Rune Rædergård, produksjonssjef og sjefsyster Synnøve og Camilla Christine Hedemark Sterri, kategorisjef Yoghurt.

Lakrisost ble tildelt internasjonal hederspris

Publisert Sist oppdatert

Denne uken mottok Synnøve Finden hederspris i Danmark under konkurransen International Food Contest. Synnøve Fløtemys med lakris vant sin klasse i en konkurranse med over 900 forskjellige meieri og osteprodukter i 35 ulike klasser.

Utrolig gøy at Fløtemys med lakris fikk toppscore og hederspris. Det er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig i Alvdal, sier Rune Rædergård, sjefyster i Synnøve Finden

I løpet av uke 36 solgte Synnøve Finden 3 tonn lakrisost. Det er første gang at Synnøve stiller med produkter i konkurransen. Alle produktene ble bedømt av flere dommere, og får karakter for utseende, farge, konsistens, pakning og smak.

– Det var veldig spennende og nervepirrende å få ostene bedømt. Smak og kvalitet er kjernen av det vi driver med. Det er godt å få denne annerkjennelsen, sier Rædergård.

International Food Contest arrangeres årlig i den danske byen Herning, hvor produsenter fra hele Norden sender inn sine produkter til bedømming fra en sammensatt internasjonal jury. Synnøve Finden kommer til å stille med flere produkter neste år.

– Fløtemys med lakris var den store snakkisen på arrangementet. Det er gøy å gjøre seg bemerket med et så godt produkt. Nå gleder vi oss bare til neste år.

Powered by Labrador CMS