KBS

Fra venstre: Jan Lindfors, Kenneth C. Olsen i Reitan Convenience, Hans Olav Hole, Ulf Rinnan, Kenneth Tveit, Ivar Enger, Bent Western, Håvard Iselvmo, Stian Breivik i Reitan Convenience

Leiv Vidar til topps

Publisert Sist oppdatert

Leiv Vidar ble kåret til «Årets leverandør» i 7-Eleven langs vei under Reitan Convenience sitt riksmøte sist uke.

Pølsemakerbedriften på Hønefoss var nominert til prisen i alle de tre Reitan-kjedeneNarvesen, 7-Eleven og 7-Eleven langs vei.

– Konsulenten er veldig serviceinnstilt, tilrettelegger for oss i butikk, om det er noen feil eller mangler blir disse rettet opp uten diskusjoner, uttaler kjøpmennene.

– Dette er stort for alle oss i Leiv Vidar, nå del av Scandza. For selgerne våre er dette en stor anerkjennelse av den innsatsen de legger ned hver eneste dag, sammen med positive og profesjonelle kjøpmenn over det ganske land. Og for alle de stolte pølsemakerne på Hønefoss, er dette en synlig bekreftelse på at topp kvalitet teller, sier nøkkelkundeansvarlig Ivar Enger i Leiv Vidar.

– I konkurranse med store aktører med betydelige flere ressurser, leverer vi best. Det er vi stolte av. Vi kan også love både kjøpmenn og forbrukere nok et spennende pølseår i 2019, sier salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole.

Powered by Labrador CMS