Nyheter

Mann funnet død på Rema-parkering - politiet ønsker tips

Publisert Sist oppdatert

Tidlig formiddag lørdag 1. juni ble en mann funnet død på parkeringsplassen tilhørende Rema 1000 i Hesthaugvegen på Åsane. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

Funn på stedet gir ikke noen klare svar på hva som har skjedd med avdøde. Politiet har derfor opprettet en undersøkelsessak på dødsfallet. Så langt har ikke politiet indikasjoner på at det har skjedd noe straffbart.

– Vi vet hva dødsårsaken er, men vi har ellers ingen klare svar på hva som har skjedd, sier politiadvokat Cathrine Krohn til TV 2.

Politiets undersøkelser viser at mannen hadde vært i Bergen sentrum fredag kveld, og han tok en nattbuss fra sentrum klokken 02:43. Dette var buss nr. 30 som går til Tertnes. Han gikk av bussen på Åsane terminal ca. klokken 03:00. Flere andre passasjerer gikk av bussen samme sted.

Avdøde var 43 år gammel, 190 cm høy og kraftig bygget. Han var iført grå genser med blå striper, sort jakke, brune sko og blå dongeribukse.

– Vi vet hvem avdøde er, og pårørende er informert om at vi går ut med dette, sier Krohn til TV 2.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som var på buss nr. 30 fra sentrum, og personer som var på Åsane terminal rundt klokken 03:00 natt til lørdag 1. juni.

Powered by Labrador CMS