Nyheter

Mattilsynet hastestengte del av Joker-butikk: Helsefare!

Publisert Sist oppdatert

Joker-butikken midt i Oslo lyktes ikke med bakingen da inspektørene fra Mattilsynet troppet opp.

Det melder Dagbladet.

Etter å ha mottatt en bekymringsmelding valgte Mattilsynet i slutten av januar å rykke ut til Joker-butikken på Skillebekk i Oslo. Under tilsynet ble det funnet flere forhold som viste manglende styring og kontroll på viktige forhold til renhold, orden, personlig hygiene og forurensning. På bakgrunn av observasjonene til de to seniorinspektørene ble det fattet hastevedtak om stenging av bakeriavdelingen i butikken.

I tilsynsrapporten oppgir inspektørene helsefare som årsak til Mattilsynets beslutning om hastevedtak og stenging av bake off-avdelingen. Under tilsynet fant inspektørene mye å utsette ved bakeavdelingen.

Joker-butikken må ha rettet opp alle de kritikkverdige forholdene innen førstkommende fredag. Dagbladet har vært i kontakt med medarbeideren som var til stede under Mattilsynets inspeksjon 23. januar.

– Mattilsynet er en offentlig kontrollinstans som vi respekterer. Videre har vi utført tiltak for å rette i avvikene som er påpekt. Ingen ytterligere kommentarer, skriver Linh Nguyen, nyansatt butikksjef på Joker Skillebekk.

Powered by Labrador CMS