KBS

Anni Byskov driver Annis Spisested på Ringebu.

Motors veimat-test: Disse kvinnene lager Norges beste veimat

Publisert Sist oppdatert

I år har Motors jakt på Norges beste veimat endt opp med tre vinnere; Annis Spisested på Ringebu, Anitas Sjømat i Lofoten og Lokstallen i Brandbu.

– God mat trenger ikke å være jålete. Vi har noe så enkelt som stekt flesk og kålstuing på menyen. Det må ikke være mer avansert enn det, så lenge det er laget skikkelig, sier Anni Byskov til magasinet Motor. Hun driver Annis Spisested på Ringebu, én av tre vinnere når Motor for femte år på rad kårer Årets veimat.

Hos Anni Byskov får du bare kjøttretter, mens Anitas Sjømat på bitte lille Sakrisøy i Lofoten i utgangspunktet bare selger fiskemat. Benedikte Ferner driver spisested Lokstallen i en gammel lokomotivstall sammen med den engelske kokken Philip Womersley.

Powered by Labrador CMS