KBS

BESTE AV DE BESTE: F.v. Thorbjørn Unneberg (NT), Kajsa Moen, Maja Granberg, Mina Fjeldberg, John Arne Johanesen, Ole Håvard Haugen (NT) og Grethe Myrseth (Distriktssjef Reitan Servicehandel). Foto: Norsk Tipping

Narvesen Mosseporten ble «Årets kommisjonær»

Publisert Sist oppdatert

På Norsk Tippings konferanse i Oslo tirsdag ble Narvesen Mosseporten kåret til «Årets kommisjonær» for 2018. Meny Hovenga i Porsgrunn, Mix Lillesand og Mix CC Drammen fikk også utmerkelser.

En gang i året arrangerer Norsk Tipping sin egen fagkonferanse, heter det i en pressemelding. I år kjempet rundt 3500 kommisjonærer fra Svalbard i nord til Lindesnes i sør om den gjeveste prisen av dem alle: «Årets kommisjonær». Til slutt gikk Narvesen Mosseporten seirende ut, etter tøff konkurranse med Obs! City Lade i Trondheim og Obs! Harstad.

Dette sier juryen om vinneren:"Årets kommisjonær er en butikk som setter seg høye mål og er veldig god på gjennomføring av salgskonkurranser i regi av Norsk Tipping. Butikken fremstår som kreativ og er svært god til å lage et kampanjemateriell tilpasset butikken."

«Årets kommisjonær» var ikke den eneste prisen som ble delt ut tirsdag. Meny Hovenga i Porsgrunn ble «Årets dagligvare», Mix Lillesand «Årets servicehandel» og Mix CC Drammen stakk av med tittelen «Årets kremmer».

– Med tusenvis av kundemøter hver dag er kommisjonærene viktige representanter for Norsk Tipping. Det er en stor og viktig jobb, og derfor er det en stor glede for oss å sette ekstra pris på de aller beste, sier direktør for Kundemøte Thorbjørn A. Unneberg i Norsk Tipping.

Disse fikk også utmerkelser:

  • Årets dagligvarebutikk: Meny Hovenga
  • Årets servicehandel: Mix Lillesand
  • Årets samarbeidspartner: Coop.
  • Årets hederspris: Odd Birkenes, direktør for verdiøkende tjenester i Norgesgruppen.
Powered by Labrador CMS